La bine și la rău

Rolul consultantului în viața companiilor, partener al managerului de resurse umane sau chiar a CEO-ului, prinde contur. Sau, cum spun specialiștii, obiectivitatea acestuia este o măsură de siguranță pentru planurile strategice ale managementului.iStock_000009178000XSmall

După un prim an de criză, deciziile sunt imperios necesare. Atât nevoia de păstra talentele cât și cea  de a se debarasa de balastul existent în orice echipă au nevoie de un suport tehnic, dovadă a profesionalismului cu care s-a acționat.

În privința angajaților de valoare cu care companiile își doresc cu orice preț să continue drumul, se pune problema motivației lor, a soluțiilor inovatoare de a menține acel climat pozitiv și totodată a investiției în dezvoltarea continuă a acestora.
Mulțumită nevoilor individuale ale talentelor, firmele de training și consultanță s-au adaptat rapid și-au creat noi programe de leadership sau pachete sofisticate de beneficii non-materiale .

În egală măsură, se dorește soluția optimă pentru a delimita urgent talentele de coechipierii care nu fac altceva decât să frâneze procesul de schimbare. Pentru a salva dirijabilul prins în vârtejul curenților, consultantul extern evaluează rapid riscul sau pagubele și îndepărtează balastul.

După acest lifting, compania este gata să-și pună în practică strategia iar consultantul rămâne partenerul de nădejde cu care-și împarte succesul.

Solicita o programare

Programeaza-te